Vill du köpa en ny bil, men skippa allt vad privatlån och avbetalningar betyder? Då har du tagit ett mycket bra beslut. Även om det är väldigt vanligt med både billån och privatlån innebär ett lån alltid högre kostnader, t.ex. i form av fakturaavgift, ränta och uppläggningsavgifter.

Om du kan skippa lånet helt och hållet ligger du alltså i framkant. Det finns flera unika och annorlunda sätt för dig att finansiera ditt bilköp. Om du inte kommer långt på ett av dessa tips kan du alltid kombinera flera av dem och på så sätt få ihop en riktigt bra budget till din bil.

1. Sälj guld och diamanter

Har du någon diamantring, diamantörhängen eller ringar i guld som du inte använder? För att finansiera din bil kan du alltså sälja guld över nätet och få ihop ett riktigt bra belopp. Diamantbrev.se erbjuder riktigt bra priser på guld och dessutom får du pengarna insatta på kontot nästan direkt.

2. Välj förmånsbil

Har du möjlighet att välja en förmånsbil via din arbetsplats är det helt klart ett smart sätt att finansiera ditt bilköp. Med en förmånsbil betalar du endast förmånsskatt och kan sedan använda bilen i tjänst såväl som privat.

3. Rasta hundar

Det svämmar över på Sveriges hunddagis och många väntar flera år på att få en plats. Vill du tjäna pengar snabbt till din bil kan du erbjuda dig att gå promenader med hundar under dagarna. Jobbar du hemifrån kan du till och med vara hundvakt under en längre period, t.ex. när ägarna ska på semester. Här finns mycket pengar att hämta om du sköter dina kort rätt!