Idag är lån och amorteringar dyrare än någonsin och elpriserna är sanslösa. Man har tur om man får hyra en etta i andrahand och för studenterna är det nästan bäst att ge upp och flytta in på ett vandrarhem. Det kan vara en mycket stressfull sitationen och då kan det hjälpa med en prilla Haypp vit snus för att lugna nerverna och få energi när det behövs. Det är inte konstigt att många börjar titta på alternativ till boenden och något som blir mer populärt är att köpa en skåpbil och bo i denna. Faktum är att man kan konvertera en skåpbil till ett väldigt bekvämt boende eller till och med köpa en husbil som man kan bo i. När du har fullt upp med renoveringen kan du sätta in en prilla vit snus för lite mer energi.

Hos Haypp kan du köpa snussorter i många olika smaker. Vitt snus innehåller ingen tobak men du får ändå de fördelar som finns med nikotin, till exempel att man kan få en riktig energikick om man använder det rätt.

Att konverterar en bil kan vara klurigt, framför allt att lista ut hur alla möbler ska placeras. Dock är det många som bor i en skåpbil som älskar livet och friheten man får på hjul.